Укупно приказа странице

Translate

уторак, 20. август 2013.

Принчеви згрожени лажима изнетим у Нашим новинама


Канцеларија Њ.К.В. Престолонаследника Александра II
_______________________________________________

The Office of H.R.H. Crown Prince Alexander II

Заједничка изјава Њихових Краљевских Височанства Принца Петра, Принца Филипа и Принца Александра, поводом данашњег чланка о њиховој породици у таблоидном издању "Наше новине":

„Молимо вас да не користите нашу породицу као мамац у циљу продаје ваших новина. То што је написано у вашем достојном презира чланку су све лажи. Ми јесмо прославили рођендан нашег оца у Лондону неколико дана пре самог рођендана, у кругу породице, јер смо сви ми запослени и не можемо да долазимо у Србију онолико често колико бисмо желели.

Морате да знате да нас је Принцеза Катарина подигла, да смо веома блиски са њом и са гнушањем одбацујемо било какве оптужбе на њен рачун и на рачун наше породице. Ми се одлично слажемо у оквиру породице, управо супротно од ваших потпуно неоснованих оптужби и лажи, и проводимо онолико времена заједно колико нам животне обавезе дозвољавају.


Такође, ми нисмо гости у Краљевском Двору, јер је то наш дом и враћамо се кући кад год можемо, као и сви млади људи који граде своје самосталне животе, и заиста се увек радујемо времену које проведемо са породицом у Србији. Истовремено, гаде нам се оптужбе усмерене на наш начин живота и понашање. Најтоплије вам препоручујемо да прекинете ову кампању јефтиног журнализма, не само када смо ми у питању, већ и други грађани и породице, и да се убудуће уздржите  од сличних јефтиних писанија”.


Kraljevski Dvor
Beograd 11040, Srbija
Tel:  +381 11 306 4000
Fax: +381 11 306 4040
Posetite www.dvor.rs

 Public Relations
The Royal Palace
Belgrade 11040,Serbia
Tel: +381 11 306 4000
Fax:+381 11 306 4040
Please visit: www.royal.rs