Укупно приказа странице

Translate

петак, 23. новембар 2012.

УЧЕСНИЦИ БАЛКАН ВЕНТУРЕ ФОРУМА НА БЕЛОМ ДВОРУ


Канцеларија Њ.К.В. Престолонаследника Александра II
_______________________________________________

The Office of H.R.H. Crown Prince Alexander II

САОПШТЕЊЕ


Београд, 22. новембар 2012.- Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина приредили су вечеру 22. новембра 2012. године у Белом Двору за истакнуте учеснике Балкан Вентуре Форума који ће се одржати у Београду 22. И 23. новембра као гест њихове сталне подршке у привлачењу инвестиција и помагању развоја Србије.


Краљевски пар заједно са њиховом ћерком госпођом Алисон Ендрјуз, која је и сама реномиран и искусан привредник у региону желели су да наставе помогање развоја Србије пружајући подршку инвеститорима и предавачима који ће узети учешће на највећем Форуму привредника у Србији. Очекује се да ће овај Форум значајно допринети развоју Србије и помоћи привредницима и компанијама и земљи и региону.

Балкан Вентуре Форум је највећи инвестициони форум са значајним предузетничким и приватним капиталом у региону створен да олакша приступ финансирању, побољша спремност инвеститора, убрза иновације за предузетничку заједницу на Балкану и подстакне развој предузетништва.

Више од 40 инвеститора, са инвестиционим портофолијима од преко 3 милијарде евра, дошло је у Београд на дводневну конференцију.

BALKAN VENTURE FORUM PRTICIPANTS AT THE WHITE PALACE

Belgrade, 23 November 2012 – Their Royal Highnesses Crown Prince Alexander and Princess Katherine and Mrs. Alison Andrews hosted a dinner at the White Palace for the distinguished participants of the Balkan Venture Forum, which is taking place 22 to 23 November in Belgrade, as a gesture of their constant support to attract investments and assisting development in Serbia.

The Royal couple and Mrs. Alison Andrews, who is a renowned and experienced entrepreneur in the region herself, wish to extend their welcome and support to the investors and speakers taking part in the largest venture and equity capital forum in Serbia to date that is expected to bring significant development and assistance to entrepreneurs and companies in the country and region.

Balkan Venture Forum is the largest venture capital, private equity and investment forum in the region, created to facilitate access to finance, to improve investor readiness, to catalyze innovation for the Balkans region business community and to foster entrepreneurship development.

More than 40 investors, with investment portfolios of over 3 billion euro came to Belgrade for the two days Conference.





Kraljevski Dvor
Beograd 11040, Srbija
Tel:  +381 11 306 4000
Fax: +381 11 306 4040
Posetite www.dvor.rs

 Public Relations
The Royal Palace
Belgrade 11040,Serbia
Tel: +381 11 306 4000
Fax:+381 11 306 4040
Please visit: www.royal.rs