Укупно приказа странице

Translate

петак, 19. октобар 2012.

Масони на великом скупу у Београду


Масони на великом скупу у Београду обнављају монархију у Србији

БЕОГРАД-Велики масонски скуп који ће се од 15. до 17. октобра одржати у Београду, и на коме ће присуствовати грандкомандери светских земаља попут Француске, Русије, Шпаније, Белгије, Португала и многих других, могао би по Србију да има више него значајне геополитичке последице па можда чак и да у догледној будућности од наше републике поново успостави монархију.

Скупом најмоћнијих слободних зидара планете у Београду, обележава се стогодишњица постојања Врховног савета Србије, шкотског реда древног и прихваћеног. Како „Правда“ сазнаје из добро обавештеног извора, на скупу ће се, истина незванично, дискутовати и о теми обнове монархије у Србији а слободни зидари из целе Европе добиће задатак да о томе лобирају у наредним месецима.

-Српски масони су одувек били патриоте и кроз деценије су радили на бољитку Србије и српског народа, чак и онда када је ложа била неактивна за време комунизма. Овај до сада највећи скуп слободних зидара у Србији долази у тренутку када се наша земља поново суочава са многим међународним изазовима и када из Брисела и Вашингтона опет стижу не баш пријатељски тонови према Београду. Наша је дужност да помогнемо Србији а једна од идеја је да би и обнова парламентарне монархије и повратак круне био добар путоказ ка учвршћивању позиција Србије у свету. Краљевина Србија би за врло кратко време повратила углед у свим монархистичким државама Европе, а тај потез ма колико некима деловао као симболичан, далеко је од пуке симболике. Видимо да нова Влада у Београду има одлучности да се избори са корупцијом и криминалом као и да учврсти јединство народа али се право јединство постиже тек под круном која би објединила све Србе, сматра наш извор.

С. Миловановић
Извор Правда