Укупно приказа странице

Translate

среда, 24. јул 2013.

Kejt Midlton je sa sinčićem, starim svega jedan dan, u naručju, u pratnji supruga princa Vilijama, napustila bolnicu Sent Meri.

Kejt Midlton je sa sinčićem, starim svega jedan dan, u naručju, u pratnji supruga princa Vilijama, napustila bolnicu Sent Meri. Ovo je bilo prvo pojavljivanje mališana u javnosti.
Bez vidnih znakova umora, vojvotkinja od Kembridža nasmejala se kada ih je masa, okupljena ispred bolnice, u glas uzviknula: „Čestitamo“.
Princ Vilijam našalio se kako beba ima više kose nego on, aludirajući na bebine čuperke. Dodao je i da još smišlaju ime za naslednika krune.
Nakon toga odgovorili su na nekoliko novinarskih pitanja, i potom se odvezli u rendž roveru kući. Automobilom je upravljao ponosni otac, dok su se mama i beba smestili na zadnjem sedištu.
- Majka, sinčić i otac su dobro i zahvalni su osoblju bolnice na izvrsnoj nezi - poručio je portparol kraljevske palate.
Novopečeni otac princ Vilijam u zvaničnom saopštenju za javnost rekao je da on i njegova supruga Kejt Midlton "ne mogu biti srećniji" što su postali roditelji, preneli su britanski mediji.

- Princ Vilijam se zahvalio na brizi i strpljenju bolničkom osoblju, pacijentima i posetiocima - stoji u saoštenju princa Vilijama i njegove supruge Kejt. - Princ je svestan da je njihov boravak u bolnici narušio svakodnevnu rutinu jer su posete svedene na minimum zbog sigurnosnih mera.














Извор: Вечерње Новости online