Укупно приказа странице

Translate

word clok

word clok

петак, 05. август 2016.

Краљевски пар у хуманитарној испоруци у Сомбору, Руми и Сремској МитровициКраљевски пар Карађорђевић посетито је данас Општину Сремска Митровица, где је преставницима Канцеларије за смањење сиромаштва уручио храну и одећу за чланове најсиромашнијих породица у овом граду.
Уважене госте је дочекао градоначелник г. Владимир Петковић са својим најближим сарадницима.
Испред зграде Скупштине Општине Сремска Митровица Краљевски пар је дочакан традиционално хлебом и сољу, а Црквени хор Благослов је изведбом изворне српске химне разгалио срца нашег Краљевског пара и измамио снажан аплауз.
Представници Удружења Краљевина Србија на челу са председником Сремскомитровачког одбора г.Драганом Божићем су се својски потрудили да на највишем нивоу дочекају госте, мноштво застава и слика Краљевског пара су деловали импозантно а потврда да је све протекло у најбољем реду је и лична захвалница Њихових Краљевских Височанстава свим члановима Удружења појединачно.
Дочеку је присуствовао и потпредседник Извршног одбора Удружења Краљевина Србија за Војводину г.Предраг Меденица.
Удружење Краљевина Србија се захваљује Мото клубу MC SREM, чији су чланови на моторима дочекали на улазу у град Краљевску колону и у пратњи је спровели до самог центра града.
Посебна захвалност иде и г.Младену Божићу на прелепим сликама.
Након протоколарног дела домаћини су приредили и прелепо дружење у једном митровачком ресторану на Сави.
Извор: Удружење Краљевина Србија - Срем


Нема коментара:

Постави коментар