Укупно приказа странице

Translate

уторак, 23. мај 2017.

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР ДОМАЋИН ПАТРИЈАРХУ И СВЕТОМ СИНОДУ У БЕЛОМ ДВОРУ


Канцеларија Њ.К.В. Престолонаследника Александра II
_______________________________________________

The Office of H.R.H. Crown Prince Alexander II






Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар приредио је вечеру у Белом Двору у част редовног заседања Архијерејског сабора Српске православне цркве.
Вечери је присуствовао Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј са митрополитима и епископима, проф. др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Владе Србије, као и чланови саветодавних тела Круне.
„Окупили смо се у Белом Двору на вечери као и сваке године. Ово је вечера у част Његове Светости Патријарха српског и Светог архијерејског сабора. Ово је постао традиционални догађај који треба неговати, јер даје пример јединства и сарадње за опште добро. Црква и Круна су две институције у нашој земљи које доносе стабилност. Нека Бог благослови све наше људе и нашу земљу“, рекао је Престолонаследник Александар.

Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј захвалио је на гостопримству Њ.К.В. Престолонаследнику Александру, пожелео срећу Краљевској породици, као и мир, правду и спасење свим људима добре воље.




Краљевски Двор
Односи с јавношћу

Beograd 11040, Srbija
Tel:  +381 11 306 4000
Fax: +381 11 306 4040
E-пошта: pr@dvor.rs
Posetite www.dvor.rs

Public Relations
The Royal Palace

Belgrade 11040,Serbia
Tel: +381 11 306 4000
Fax:+381 11 306 4040
E-mail: pr@dvor.rs

Нема коментара:

Постави коментар