Укупно приказа странице

Translate

word clok

word clok

среда, 13. мај 2009.

Монархија генетски код СрбијеМишљења сам да је Уставна Парламентарна Монархија једини пут и наш генетски код који Србију води ка просперитету и бољој и сигурној будућности. Примарни циљ Клуба Монархиста је да формира САВЕТ МОНАРХИСТА и постане једно везивно ткиво свих  најрелевантнијих  појединаца и представника  удружења или асоцијација  по питању Монархије и на тај начин својом стручношћу и идејама дају најсврсисходнија решења ка остварењу циља обнове Уставне Парламентарне Монархије у Србији.
Опште одредбе клуба и скраћени извод из Статута:
  • У остваривању програмских начела и циљева Клуб Монархиста се користи демократским и ненасилним средствима, не прихватајући недемократске, тоталитарне или друге насилне методе.
  • Члан клуба може бити пунолетна особа која је својим професионалним радом и моралним вредностима стекла углед.
  • Члан клуба у свом деловању и подршци обнове Уставне  Парламентарне Монархије мора бити апсолутно аполитичан и забрањено је политичко деловање, то АПСОЛУТНО не значи да не сме бити симпатизер или члан неке политичке странке.
  • Члан Клуба Монархиста се постаје попуњавањем приступнице и прихватањем  основних  начела  Статута Клуба Монархиста а о пријему  одлучује САВЕТ МОНАРХИСТА.

Седиште Клуба Монархиста је у Београду.
Београд, 13.05.2009 Оснивач клуба Драгиша Јоцић

Нема коментара:

Постави коментар